Menighetsliv

Gudstjenester

Hver søndag kl. 11:00.

Småfelleskap

Småfellesskap er et sted for å bli bedre kjent og få nye venner.

Norkirken Kongsberg

Om oss

Guds kjærlighet til alle

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du lurer på.

Nyttige lenker:

Taler

Tjenestegrupper

Ansatte og ledere

Leie av Norkirken

Medlemskap

Givertjeneste

Cookies

Personvern

Tilbud til barn

Søndagsskole, knøtteKRIK og gamingklubb

Det søndagsskole under gudstjenesten i Norkirken Kongsberg annenhver søndag kl. 11:00. Søndagsskolen har to grupper. Giragaffen er for dem fra 3 år til 3. klasse (barn under 3 år med følge av voksen). Veksthuset søndagsskole er for dem fra 4. til 7. klasse.

1

• KnøtteKRIK

KnøtteKRIK er idrettslek og aktiviteter for barn under skolealder i følge med en voksen. KnøtteKRIK arrangeres annenhver torsdag kl. 17-18. Innimellom arrangeres det også middagsfellesskap. Følg med på Facebooksiden til knøtteKRIK for å få oppdatert informasjon. Kontakt Martine Kvalbein, tlf. 476 39 212.

Veksthuset søndagsskole•

Annenhver uke under gudstjenesten samles alle 4.-7. klassinger til Veksthuset i underetasjen på Betania kl. 11:00. Vi har et eget opplegg der vi ser en kort filmsnutt som vi snakker litt om etterpå. Det er også leker og konkurranser. Innimellom er det filmkvelder eller aktivitetsdager for Veksthuset.​ Kontaktperson er Khaliun Undrakh Lid, tlf. 986 47 607.

2

3

• Giragaffen søndagsskole

Giragaffen er for dem fra 3 år til 3. klasse (barn under 3 år med følge av voksen). Vi starter sammen med de voksne, og går ut sammen under Giragaffen-sangen. Barna får høre en bibelhistorie, vi synger, tenner lys, har aktivitet og «bitetid» med litt å tygge på. Vi bruker opplegg fra Sprell Levende. Velkommen til Giragaffen, vi gleder oss til å treffe deg! Kontaktperson er Kari Opsahl, tlf. 922 08 398.

4GG Gamingklubb•

4GG Kongsberg er en gamingklubb tilknyttet Norkirken Kongsberg og ACTA – barn og unge i Normisjon. 4GG står for Good God, Good Gaming, Good Guys og Good Grins. Formålet med 4GG er å skape en trygg ramme rundt gaming, med Bibelen som inspirasjon for å skape et positivt miljø! Kontaktperson er pastor Helge Skaaheim, tlf. 932 30 470.

4