Menighetsliv

Gudstjenester

Hver søndag kl. 11:00.

Småfelleskap

Småfellesskap er et sted for å bli bedre kjent og få nye venner.

Norkirken Kongsberg

Om oss

Guds kjærlighet til alle

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du lurer på.

Nyttige lenker:

Taler

Tjenestegrupper

Ansatte og ledere

Leie av Norkirken

Medlemskap

Givertjeneste

Cookies

Personvern

Menighetsliv

Tilbud for ungdommer

Vi arrangerer sosiale samlinger, ungdomsmøter og konfirmasjonsopplegg. Det er også mulighet for å være med å hjelpe til på møter og gudstjenester. Les mer under.

Kort om tilbudene til ungdommer

The Basement
The Basement er et felleskirkelig ungdomsarbeid i Kongsberg for ungdom i alderen 13 – 19 år (fra etter jul i 7. klasse).

Vi møtes hver fredag i The Basement i Betania, som ligger rett over veien for Krona, i Hasbergs vei 4. Inngangen er fra parkeringsplassen.

Kl 19:00 starter vi med å spise litt mat (gratis!) før vi samles til møte med lovsang, bønn og tale. Etterpå er det kiosk, sosialt og mulighet for å spille bordtennis, biljard og PlayStation. Vi arrangerer også leker og konkurranser etter møtet for alle som vil.

Innimellom er det også filmkvelder, spillkvelder, turer (Get Focused på høsten og hyttetur vinter/vår) og annet gøy! Her er alle ungdommer velkomne, enten man kaller seg kristen eller ikke. Vi håper å se deg!

Tentro
Tentro er frikirkelig konfirmasjon for alle. Det kreves verken dåp, medlemskap i noen menighet/kirke eller at du kaller deg kristen. Også Tentro arrangerer vi i samarbeid med pinsekirken Betania.

Samlingene foregår ca. annenhver fredag i Betania rett før ungdomsmøtet, og på slutten av samlingen (kl.19) går vi ned og spiser sammen med The Basement.

Er du (snart) 9. klassing og ønsker å vite mer, ta kontakt med ungdomsarbeider eller les mer om Tentro her.

Sosiale samlinger
Ca. én gang i måneden arrangerer Norkirken sosiale samlinger for ungdom der vi møtes for å bygge fellesskap og ha det gøy. Det sendes ut en oversikt over datoer i starten av hvert halvår, og eksempler på aktiviteter vi har hatt er trampolinepark, bowling, klatring, jentekveld og tur i slalåmbakken.

Målet er å bygge et trygt og godt miljø, og å gjøre overgangen lettere til det felleskirkelige ungdomsarbeidet vårt (Basement). Man kan være med på disse samlingene fra den høsten man begynner i 7. klasse.

Vi er meldt inn som et lokallag i Acta, og får støtte for hvert medlem. Medlemsavgift er 60,- i året. Ta kontakt med ungdomsarbeider for innmelding eller om du ønsker å vite mer.

Ungdom i tjeneste
Mange ungdommer synes det er gøy og meningsfylt å bidra i menigheten. Spesielt på familiegudstjenestene har vi ofte ungdom som hjelper til, og det er også mulig å tjenestegjøre i The Basement og på vanlige gudstjenester.

Ta kontakt om du kan tenke deg å hjelpe til med noe eller høre mer. Vi finner noe som passer for deg.

Kontaktperson

Silje Elisabeth Dammann

silje.dammann@gmail.com

902 32 322

The Basement

The Basement