Menighetsliv

Gudstjenester

Hver søndag kl. 11:00.

Småfelleskap

Småfellesskap er et sted for å bli bedre kjent og få nye venner.

Norkirken Kongsberg

Om oss

Guds kjærlighet til alle

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du lurer på.

Nyttige lenker:

Taler

Tjenestegrupper

Ansatte og ledere

Leie av Norkirken

Medlemskap

Givertjeneste

Cookies

Personvern

Menighetsliv

Bønnetimen

Bønn har alltid vært en viktig del av vårt arbeid i Norkirken. I 2003 ble vi enige om å ha en fast dag i uken da vi kunne ta oss av ulike slag bønnetema. Velkommen til bønnetimen hver onsdag kl. 11:00-12:00!

Kort om bønnetimen

Når vi kommer sammen deler vi litt fra Guds ord, og samtaler litt om hva som ligger oss på hjerte. Så ber vi om forbønn for oss selv og andre. Bønneemnene som er samlet i «bønnekassa», en boks der menigheten legger skrevne bønner, tas fram og fordeles mellom oss (det er mange bønnebegjær). Den enkelte ber høyt frie bønner over hvert enkelt bønneemne så alle kan være med å bære dette fram for Gud.

Alt som ligger oss og andre på hjertet kan vi be om – så det ligger egentlig ingen begrensning her. Personlige forhold, menigheten(e), land og folk, misjon. Vi kommer hver enkelt på Guds løfter om at «den som ber han får». Vi takker Gud for bønnesvar, for de gir oss ny frimodighet!

Vi ønsker bare at flere kan komme og være med på denne bønnetjenesten – om de ikke kan tenke seg å be høyt er de selvsagt velkomne!

En kan også komme til «bønnetimen» for å få forbønn slik at vi samlet bærer vedkommende fram for Herren. Alt som legges fram og blir betrodd oss er selvsagt pålagt taushetsplikt.

Når vi er ferdig med forbønnen ber vi om Herrens velsignelse og avslutter. Så tar vi en kaffekopp/te og spiser litt medbrakt formiddagsmat eller kjeks.

Føler du deg kallet? Bare kom! Du er også velkommen til morgenbønn hver tirsdag og torsdag kl. 6:00 i Norkirken.

Kontaktperson

Michael Tönnis

957 01 903